Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@04:05:32 GMT

همکاری مشترک وزارت نفت با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۹۶۱۷

همکاری مشترک وزارت نفت با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

وحید رضا زیدی فرد روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از شرکت‌های دانش بنیان و فناور حوزه نفت و گاز شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرک علمی و تحقیقاتی و شرکت‌ها و واحدهای صنعتی دانش بنیان وابسته، توانایی بسیار بالایی در حوزه نفت و گاز دارند که بی تردید به فناور شدن صنعت نفت و سایر صنایع کشور برای تحقق شعار رهبر معظم انقلاب کمک می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تدوین نقشه راه دانش بنیان شدن صنعت نفت کشور، افزود: تلاش می‌کنیم مباحث دانش بنیان را به صورت عملی و عملیاتی در سطح وزارت نفت اجرا کنیم.

معاون وزیر در امور مهندسی پژوهش و فناوری وزارت نفت با بیان اینکه آئین نامه دولت مبنی بر دانش بنیان شدن صنعت نفت بزودی مصوب می‌شود، خاطرنشان کرد: ما نیز مکلف هستیم نقشه راه صنعت نفت دانش بنیان را با تعامل معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری و نهادها و ارگان‌های وابسته عملیاتی کنیم.

زیدی فرد تصریح کرد: نیازها و چالش‌های صنعت نفت احصاء شده اما در سامانه سازماندهی نشده بودند، اکنون در تلاش هستیم که با راه اندازی سامانه نیازها و چالش‌ها را با شرکت‌های متقاضی همکاری به اشتراک بگذاریم.

وی به برخی نیازهای حوزه صنعت نفت اشاره کرد و گفت: احیای چاه‌های کم بازده، دیجیتال کردن صنعت نفت، صرفه جویی انرژی، نو فلرینگ از جمله مواردی است که دانش بنیان‌ها می‌توانند با ما همکاری کنند.

معاون وزیر در امور مهندسی پژوهش و فناوری وزارت نفت درباره حمایت و همکاری این وزارتخانه برای ایجاد پارک علمی نفت، گاز و پتروشیمی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ابراز داشت: به محض بازگشت به تهران، نتایج بازدیدهای میدانی امروز از شهرک و ارزیابی و برآورد آن، تلاش می‌کنیم که در زمینه‌های مشترک نفت، گاز و پتروشیمی همکاری کنیم و به هر حال قرارداد برد-برد با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان داشته باشیم.

زیدی فرد خاطرنشان کرد: یک پارک علمی تخصصی صنعت نفت و گاز در در وزارت نفت فعال است اما پارک‌های علم و فناوری در سطح کشور نیز بخشی از فعالیت خود را به مبحث نفت و گاز اختصاص دادند؛ همچنین پارک‌های تخصصی نفت یکی در خراسان و دیگری نیز در پارک فناوری اصفهان ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون وزیر در امور مهندسی پژوهش و فناوری وزارت نفت و هیئت همراه در سفری یک روزه به اصفهان صبح امروز از شهرک علمی- تحقیقاتی اصفهان و تعدادی از شرکت‌های فناور و دانش بنیان حوزه نفت و گاز بازدید کردند.

۶۱۲ واحد فناور در شهرک علمی- تحقیقاتی اصفهان مستقر است که از این تعداد ۹۰ شرکت تخصصی در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی فعالیت دارند.

کد خبر 5498529

منبع: مهر

کلیدواژه: سال تولید دانش بنیان اشتغال آفرین وزارت نفت ایران پتروشیمی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان بوشهر کرمانشاه آلودگی هوا سوم خرداد فتح خرمشهر گرد و غبار گرد و خاک خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا ساختمان متروپل آزادسازی خرمشهر آمار کرونا اردبیل شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دانش بنیان وزارت نفت نفت و گاز صنعت نفت حوزه نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۹۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اله بخش ظهر دوشنبه در جلسه هم اندیشی با رئیس و معاونان دانشگاه محقق اردبیلی گفت: برای چهار پروژه شیلاتی استان که شامل ایجاد شهرک ماهیان زینتی، ایجاد مجتمع های آبزی پروری در حاشیه اهرچای تا قره سو، امکان سنجی ایجاد مجتمع پرورش ماهیان خاویاری حاشیه قزل اوزن و گیوی چای اعتبارات لازم اخذ شده است.

وی طرح های مطالعاتی حوزه شیلات در شهرک سامیان را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در خصوص شهرک ماهیان زینتی و پرورش زالو و جلبک کارهای شاخصی انجام شده و با راه اندازی این طرح می توان تولید و پرورش ماهیان زینتی را به ۱۶میلیون قطعه ارتقا داد.

مدیرکل شیلات استان تولید جلبک در حوزه دانش بنیان را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه کشورمان در این خصوص وارد کننده است با تحقق برنامه مطالعاتی و اجرای آن می توان نه تنها نیاز کشور را تامین کرد بلکه طبق این مطالعات تا ۶۰ تن جلبک از مزارع استان برداشت کرد.

اله بخش خواستار توجه ویژه به بحث آموزش در حوزه شیلات شد و افزود: با توجه به توسعه این صنعت در استان اردبیل آموزش حوزه شیلات هم ضروری به نظر می رسد چرا که لازم است به صورت علمی هم به این حوزه ورود پیدا کنیم.

کد خبر 6098258

دیگر خبرها

  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم