Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس - بوشهر، سینا ناجی: یکی از نعمت‌های خدادادی به استان بوشهر منابع عظیم نفت و گاز است که با آن می‌توان کشوری را اداره کرد؛ بعد از گذشت سال‌ها استان بوشهر از این نعمت الهی بهره‌ای چندان نبرده و هنوز هم بر سر اجرای مصوبه قانونی که حق اشتغال افراد بومی این مناطق را تضمین می‌کند بین مسؤولین استانی و کشوری مناقشه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تازه‌ترین اخبار حاصل شده با درخواست نماینده استان فارسی مواجه شده‌ایم که احداث منازل سازمانی شرکت نفت را در این استان طلب می‌کند. به سخن دیگر سید موسی موسوی نماینده مردم لامرد و مهر از استان فارس خواستار ایجاد شهر تابناک در حوزه انتخابیه خود شده است.

بر اساس اطلاعات واصله، مصوب شده بود که در دولت هشتم شهرکی تحت عنوان «سیراف» در شهرستان کنگان جهت اسکان خانواده‌های کارکنان پارس جنوبی احداث شود؛ وزارت راه و شهرسازی مسؤولیت احداث آن را داشته و پس از ساختن این منازل باید تحویل وزارت نفت می‌گردید.


نامه نماینده استان فارس به رئیس جمهور

در دولت یازدهم و دوازدهم به دلیل اعتقاد بیژن زنگنه وزیر وقت نفت به برون سیاری و حتی فروش منازل مسکونی روند این پروژه متوقف شد و حالا پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم یکی از نمایندگان استان فارس خواستار ایجاد این منازل سازمانی در این استان شده است.

نکته قابل‌ تأمل این است که این نامه در جلسه اعضای نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و فارس با رئیس‌جمهور داده شده و تا به امروز نمایندگان بوشهر نسبت به این ماجرا واکنشی نداشته‌اند.

استان فارس که بعد از سال‌ها تلاش برای رسیدن به دریا ناموفق بود حالا درصدد تغذیه خود از طریق نفت و گاز است و با موافقت با این تصمیم بی شک شاهد احداث پالایشگاه در این استان باشیم و بعد از آن حق اشتغال و ...


ارجاع نامه به وزارت نفت توسط رئیس دفتر رئیس جمهور

مسئله جدی است

غلامحسین کرمی نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: از وجود همچنین نامه‌ای اطلاعی ندارم اما در بحث کلی‌تر مسئله جدی است و استان فارس می‌خواهد سهمی از نفت و گاز استان بوشهر داشته باشد.

نماینده مردم دشتی و تنگستان افزود: بدون شک همه نمایندگان استان بوشهر با همدلی باید جلوی این اتفاق را بگیرند.

وی عنوان کرد: در رابطه‌ با همین موضوع با استاندار بوشهر نیز صحبت‌هایی کردم و آقای محمدی زاده در جریان آن هستند.

کرمی خاطرنشان کرد: در این مطلب پای کل استان در میان است و ما نمایندگان به همراه نماینده ولی‌فقیه در استان و نیز نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری همچنین عوامل قوه مجریه باید جدی به میدان بیاییم.


"بوشهر" همسایه نفت در فقر (روستای صبا ۳ کیلومتری مناطق نفتی)

به گزارش فارس، اینکه استان‌های کشور بتوانند پیشرفتی داشته باشند اتفاق میمونی است اما با این شرایط که استان بوشهر خود در گیر مسائل انسانی و عمرانی است و همچنین بخواهند از حق طبیعی استان بوشهر ارتزاق کنند هر آیینه به‌دور از عدالت است.

البته باید خاطرنشان کرد که سال‌ها است در بوشهر از این حق قانونی نیز به طور کامل استفاده نمی‌شود و هر از گاهی وزارت نفت با صدقه دادن کمکی گدا پرورا نه به این منطقه و مردم صبور آن می‌کند.

صنعت نفت و گاز برای مردم استان بوشهر به‌ویژه شهرستان‌های جنوبی چیزی جز بیماری و دردی به نام دارابودن در عین فقیری نبوده است و حالا هم مطرح شدن چنین مساله‌ای نگرانی آنها را بیشتر کرده است.

از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی همچنین تمام عوامل سیاسی استان بوشهر انتظار می‌رود که با ورود جدی به این مسئله حق مسلم استان را حفظ و نه فقط حفظ از این منبع عظیم برای همین مردم استفاده حداکثری کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایندگان استان بوشهر نماینده استان فارس شهرک سازمانی کنگان شهرک تابناک در خواست از رئیس جمهور نماینده استان استان بوشهر استان فارس نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۴۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟

245 نماینده مجلس شورای اسلامی دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به‌ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رأی اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه‌کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دودوره‌ای وزارت و نائب‌رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت امور خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب‌رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است بر اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رأی‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به‌نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی‌نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده است که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته است حتی به‌تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

دیگر خبرها

  • تصویب طرح جامع دومین شهرک مسکونی دولتی فارس
  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج شد
  • نماینده قوی، پشتوانه مردمی می‌خواهد
  • اسکای‌نیوز: دولت چین وزارت دفاع انگلیس را هک کرده است
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم