Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس - بوشهر، سینا ناجی: یکی از نعمت‌های خدادادی به استان بوشهر منابع عظیم نفت و گاز است که با آن می‌توان کشوری را اداره کرد؛ بعد از گذشت سال‌ها استان بوشهر از این نعمت الهی بهره‌ای چندان نبرده و هنوز هم بر سر اجرای مصوبه قانونی که حق اشتغال افراد بومی این مناطق را تضمین می‌کند بین مسؤولین استانی و کشوری مناقشه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تازه‌ترین اخبار حاصل شده با درخواست نماینده استان فارسی مواجه شده‌ایم که احداث منازل سازمانی شرکت نفت را در این استان طلب می‌کند. به سخن دیگر سید موسی موسوی نماینده مردم لامرد و مهر از استان فارس خواستار ایجاد شهر تابناک در حوزه انتخابیه خود شده است.

بر اساس اطلاعات واصله، مصوب شده بود که در دولت هشتم شهرکی تحت عنوان «تابناک» سیراف در شهرستان کنگان جهت اسکان خانواده‌های کارکنان پارس جنوبی احداث شود؛ وزارت راه و شهرسازی استان بوشهر مسؤولیت احداث آن را داشته و پس از ساختن این منازل باید تحویل وزارت نفت می‌گردید.


نامه نماینده استان فارس به رئیس جمهور

در دولت یازدهم و دوازدهم به دلیل اعتقاد بیژن زنگنه وزیر وقت نفت به برون سیاری و حتی فروش منازل مسکونی روند این پروژه متوقف شد و حالا پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم یکی از نمایندگان استان فارس خواستار ایجاد این منازل سازمانی در این استان شده است.

نکته قابل‌ تأمل این است که این نامه در جلسه اعضای نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و فارس با رئیس‌جمهور داده شده و تا به امروز نمایندگان بوشهر نسبت به این ماجرا واکنشی نداشته‌اند.

استان فارس که بعد از سال‌ها تلاش برای رسیدن به دریا ناموفق بود حالا درصدد تغذیه خود از طریق نفت و گاز است و با موافقت با این تصمیم بی شک شاهد احداث پالایشگاه در این استان باشیم و بعد از آن حق اشتغال و ...


ارجاع نامه به وزارت نفت توسط رئیس دفتر رئیس جمهور

مسئله جدی است

غلامحسین کرمی نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: از وجود همچنین نامه‌ای اطلاعی ندارم اما در بحث کلی‌تر مسئله جدی است و استان فارس می‌خواهد سهمی از نفت و گاز استان بوشهر داشته باشد.

نماینده مردم دشتی و تنگستان افزود: بدون شک همه نمایندگان استان بوشهر با همدلی باید جلوی این اتفاق را بگیرند.

وی عنوان کرد: در رابطه‌ با همین موضوع با استاندار بوشهر نیز صحبت‌هایی کردم و آقای محمدی زاده در جریان آن هستند.

کرمی خاطرنشان کرد: در این مطلب پای کل استان در میان است و ما نمایندگان به همراه نماینده ولی‌فقیه در استان و نیز نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری همچنین عوامل قوه مجریه باید جدی به میدان بیاییم.


"بوشهر" همسایه نفت در فقر (روستای صبا ۳ کیلومتری مناطق نفتی)

به گزارش فارس، اینکه استان‌های کشور بتوانند پیشرفتی داشته باشند اتفاق میمونی است اما با این شرایط که استان بوشهر خود در گیر مسائل انسانی و عمرانی است و همچنین بخواهند از حق طبیعی استان بوشهر ارتزاق کنند هر آیینه به‌دور از عدالت است.

البته باید خاطرنشان کرد که سال‌ها است در بوشهر از این حق قانونی نیز به طور کامل استفاده نمی‌شود و هر از گاهی وزارت نفت با صدقه دادن کمکی گدا پرورا نه به این منطقه و مردم صبور آن می‌کند.

صنعت نفت و گاز برای مردم استان بوشهر به‌ویژه شهرستان‌های جنوبی چیزی جز بیماری و دردی به نام دارابودن در عین فقیری نبوده است و حالا هم مطرح شدن چنین مساله‌ای نگرانی آنها را بیشتر کرده است.

از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی همچنین تمام عوامل سیاسی استان بوشهر انتظار می‌رود که با ورود جدی به این مسئله حق مسلم استان را حفظ و نه فقط حفظ از این منبع عظیم برای همین مردم استفاده حداکثری کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایندگان استان بوشهر نماینده استان فارس شهرک سازمانی کنگان شهرک تابناک در خواست از رئیس جمهور استان بوشهر استان فارس نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۴۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ مرگ در جاده ترانزیتی پل فیلهان ممسنی پل رستم جولان می دهد

تین نیوز

استان فارس با قرار گرفتن در کریدور ارتباطی جنوب با مرکز و شمال کشور یکی از پرترددترین جاده های کشور به شمار می آید؛ یکی از محورهای پرتردد این استان جاده پل فهلیان ممسنی تا پل بریم رستم است که به جاده مرگ لقب گرفته است.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، در محور پل فهلیان ممسنی تا پل بریم رستم میزان تصادفات بسیار بالاست و  گفته می شود در این مسیر شوتی ها تردد بسیاری دارند. تمام این عوامل، این محور را تبدیل به یکی از محورهای خطرناک و حادثه خیز کرده است.

درخواست مردم شهرستان های ممسنی و رستم  برای دو بانده کردن جاده پل فهلیان تا پل بریم (جاده مرگ) در حالی مطرح است که عملیات تعریض این محور از اردیبهشت ماه سال 96 کلنگ زنی شده و علیرغم گذشت زمان عملیات اجرایی آن به کندی پیش می رود و همچنان بلاتکلیف است.

مردم این منطقه بر این باورند که سهم آنها از این جاده ارتباطی فقط مرگ عزیزان است، در صورتی که جاده یکی از شاخصه های مهم توسعه است و منتظر اقدام عملی جدی فارغ از شعارهای فرسایشی و سیاسی هستند.

در مطالبه مردم شهرستان ممسنی و رستم خطاب به مسئولان استانی و کشوری از جمله وزیر راه و شهرسازی و مدیر کل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس آمده است: محور ترانزیتی شرق-غرب شهرستان رستم که از پل فهلیان شروع و تا پل بریم امتداد دارد، به جاده مرگ شهرت یافته است. علی رغم پیگیری های فراوان رسانه صدای ایل، همچنان بسیاری از مردم شهرستان رستم و شهرستان های همجوار قربانی وضعیت نامساعد این محور ترانزیتی شده اند. این در حالی است که محور مذکور پیوند دهنده چهار استان فارس، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و خوزستان در جنوب کشور است و قریب به اتفاق کالاهای تجاری نیز ناگزیر از عبور از این محور هستند.

با توجه به اهمیت راهبردی این جاده از منظر اقتصادی و عبور و مرور تعداد عظیمی از خودروها که عمدتاً به دلیل شرایط نامطلوب که منجر به تصادف و فوت شهروندان از جمله هنرمندان این دیار شده است، خواستار تعریض و دو بانده شدن این مسیر برای جلوگیری از به خطر افتادن جان شهروندان هستیم. امید است با رایزنی و تعامل با نهادهای خدمت رسان در کشور زنجیره مرگ سریالی در به پل بریم را پایان یابد.

گفتنی است بیش از ۳۳ دستگاه در کشور وجود دارد که در حوزه ایمنی و حمل ونقل نقش و سهم بالایی را به خود اختصاص داده اند؛ اما از میان این ۳۳ دستگاه وزارت راه، شهرداری ها، پلیس راه، اورژانس، هلال احمر، صداوسیما و مراکز درمانی راهداری از مهم ترین دستگاه های ناظر بر ایمنی حمل ونقل بوده که باید برای اجرائی شدن همه موارد ایمنی حمل ونقل، همه دستگاه های مسئول به بهترین شکل ممکن به وظایف خود عمل کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج شد
  • نماینده قوی، پشتوانه مردمی می‌خواهد
  • اسکای‌نیوز: دولت چین وزارت دفاع انگلیس را هک کرده است
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • ◄ مرگ در جاده ترانزیتی پل فیلهان ممسنی پل رستم جولان می دهد
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم